EasyE-verkkokauppa helpottaa omakotitalon energiatodistuksen hankintaa

Tarvitsetko energiatodistuksen? Tilaa se vaivattomasti ja nopeasti sekä selkeästi hinnoiteltuna verkkokaupasta.

Valitse EasyE:n sujuvuus

Energiatodistus vaivattomasti

Lain mukaan energiatodistus tarvitaan haettaessa uuden omakotitalon rakennuslupaa sekä olemassa olevaa taloa myytäessä tai vuokrattaessa.

EasyE -verkkokauppa nopeuttaa omakotitalon omistajan arkea: kun tilaat energiatodistuksen verkkokaupasta, sinun ei tarvitse käyttää aikaa sopivan laatijan etsimiseen ja hintatarjousten kyselyyn.

EasyE on edullinen ja helppokäyttöinen: tilauksen teet muutamalla napin painannuksella ja oman alueesi pätevöitynyt energiatodistuksen laatija ottaa sinuun yhteyttä.

Tästä verkkokauppaan

EasyE-palvelu omakotitalon omistajille

Energiatodistustus kertoo rakennuksen E-luvun ja antaa konkreettista tietoa talosi energiatehokkuudesta sekä siihen vaikuttavista rakennuksen ominaisuuksista. Saat energiatodistuksesta hyödyllisiä vinkkejä rakennuksen energiatehokkuuden parantamiseksi.

EasyE:n verkkokaupan kautta saat varmasti pätevän ja ammattitaitoisen oman alueesi energiatodistuksen laatijan ilman, että sinun tarvitsee etsiä sopivaa palveluntarjoajaa.

Verkkokauppa palvelee sinua ajasta ja paikasta riippumatta!

Selkeä hinnoittelu

Helppo tilata

Ammattitaitoinen laatija laatii todistuksen käyttöösi

EasyE tuo yhteen energiatodistusten tilaajat ja laatijat

Me EasyE:llä haluamme edistää rakennusalan digitalisoitumista sekä auttaa pienentämään rakennusten hiilijalanjälkeä. Siksi kehitimme energiatodistusten tilaajille ja laatijoille yhteisen alustan, josta todistusten tilaaminen on helppoa ja niiden laatiminen kustannustehokasta.

Kysy rohkeasti lisää

Ota meihin yhteyttä!

Soita tai laita viestiä, niin autamme sinua mahdollisissa kysymyksissä energiatodistuksen tilaamiseen liittyen.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.