EasyE tuo yhteen energiatodistusten tilaajat ja laatijat

Me EasyE:llä haluamme edistää rakennusalan digitalisoitumista sekä auttaa pienentämään rakennusten hiilijalanjälkeä. Siksi kehitimme energiatodistusten tilaajille ja laatijoille yhteisen alustan, josta todistusten tilaaminen on helppoa ja niiden laatiminen kustannustehokasta.

EasyE tarkoittaa helppoutta molemmille osapuolille

Tähän päivään saakka energiatodistusten tilaajien ja laatijoiden on ollut vaikeaa löytää toisiaan. Ala on ollut pirstaloitunut ja todistusten hintahaarukka laaja.

EasyE:n avulla haluamme tehdä asioista helpompia: energiatodistusten laatijat voivat unohtaa kynän, paperin ja Excelin, ja tilaajat puolestaan pystyvät helposti tilaamaan tarvitsemansa todistuksen.

EasyE:n kautta tuomme yhteen tilaajat ja laatijat. Näin energiatodistusten saaminen on puolta nopeampaa ja samalla myös edullisempaa. Meillä energiatodistukset ovat aina kiinteähintaisia, jotta asiakkaamme pystyvät ennakoimaan kulunsa.

EasyE

EasyE on selainpohjainen laskentasovellus ja tavaramerkki, jonka omistaa Cuulas Tech Oy (Y- tunnus 1603091-7). Cuulas Tech on korjausrakentamiseen erikoistuneen Planera Oy: n (Y- tunnus 2701216-7) omistama tytäryritys, jonka tehtävänä on kehittää ja tuottaa rakennusalan digitaalisia ratkaisuja.