EasyE-palvelu vähentää isännöitsijän työtä

Tarvitsetko energiatodistuksen isännöimääsi kiinteistöön? Tilaa se vaivattomasti ja nopeasti sekä selkeästi hinnoiteltuna verkkokaupasta.

Valitse EasyE:n sujuvuus

Pidä energiatodistukset helposti ajan tasalla

Lain mukaan energiatodistus on uusittava 10 vuoden välein ja sen on oltava ajantasainen asuntojen vuokraus- ja myyntitilanteissa. Isännöitsijälle tämä voi tarkoittaa suurta työmäärää, kun taloyhtiöitä on hallinnoitavana jopa kymmeniäkin.

EasyE on järkevä tapa helpottaa arkea tämän osalta: saat kaikki energiatodistukset vaivattomasti verkkopalvelun kautta. Selkeän hinnoittelun myötä tarjousten pyytäminen jää pois ja tiedät aina, mitä todistus yhtiölle maksaa.

EasyE varmistaa, että energiatodistukset pysyvät ajan tasalla myös jatkossa. Saat energiatodistusten vanhenemisesta muistutusviestin hyvissä ajoin ja pystyt uusimaan todistuksen napin painalluksella.

Tästä verkkokauppaan

EasyE-palvelu isännöitsijöille

Useamman taloyhtiön tai rakennuksen energiatodistuksia hallinnoivalle EasyE tuo helpotusta arkeen.

Selkeän hinnoittelun myötä tarjousten pyytäminen jää pois, ja tiedät, mitä todistus yhtiölle maksaa. EasyE:n energiatodistusten vanhenemisesta saat muistutusviestin hyvissä ajoin ja pystyt uusimaan todistuksen napin painalluksella.

Verkkokauppa palvelee sinua ajasta ja paikasta riippumatta!

Selkeä hinnoittelu, helppo tilata, nopea toimitus

Muistutus vanhenevista todistuksista

Kaikki yhtiöiden energiatodistukset samassa paikassa

EasyE tuo yhteen energiatodistusten tilaajat ja laatijat

Me EasyE:llä haluamme edistää rakennusalan digitalisoitumista sekä auttaa pienentämään rakennusten hiilijalanjälkeä. Siksi kehitimme energiatodistusten tilaajille ja laatijoille yhteisen alustan, josta todistusten tilaaminen on helppoa ja niiden laatiminen kustannustehokasta.

Kysy rohkeasti lisää

Ota meihin yhteyttä!

Soita tai laita viestiä, niin kerromme lisää EasyE:stä ja sen mahdollisuuksista. Kysy tarjous myös laajemmista kokonaisuuksista!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.